Mies lähti aamulla töihin, jäin nukkumaan. Hyvin maistui uni vasta vähän jälkeen 11 heräilin. Aamupalaksi olin illalla muistanut ottaa mustikoita sulamaan ja jugurtin kanssa höystettynä talkkunalla ne maistuivat hyviltä.

Kauppaan piti päästä, ei lähi kauppaan vaan vähän kauemmas tällä kertaa. Kun en eilen saanut lähikaupasta lihapyöryköitä... Joten kävellen matkaan. Puolivälissä mies soitti ja ilmoitti että keikka on ohi siltä osin ja hän tulee kotiin. Illalla sitten töihin takaisin.

Tapasimme kaupassa johon minun oli tarkoitus kävellä. Lupasin silloin kun mies soitti olla vartin päästä kaupassa. En ihan kerennyt.

Sain männä viikolla pissapurkin käydessäni ah, niin upeassa terveydenhuoltojärjestelmämme helmessä. Kuulemma pitäisi pissiä purkkiin ja ottaa purkista sitten pissiä tuubiin, tämän jälkeen tuubeja piti sekoittaa niin että ilmakupla kulkee päästäpäähän useamman kerran. Ja ei, niitä ei saa ravistaa...
Sitten saman päivän aikana nuo tuubit muovipussissa pitää kuljettaa labraan ja täyttää vielä pussin sisällä oleva henkilötietokaavake. Niin, tosin ohjeessa jota tuossa tavailin sanottiin että purkin ja tuubin antaja ja ohjeistaja kirjoittaa tuubeihin nimitiedot.
Ei, ei lue minun tuubeissani nimiä.
Täytyy siis kiusata labran väkeä viedessäni näytteen.

Vaikka muutos on suuri elämässä, mikä tulossa on ja on hyvä että kaikkea voidaan tarkkailla ja saada selville ongelmat jo ajoissa jos niitä on. Mutta tuntuu että noita kokeita ja näytteitä saa alvariinsa olla antamassa ja miettimässä entä jos...