Saimme sitten tänään koulussa "nauttia" poliitikkojen vaalipaneelista, johon meidän piti osallistua. 8 edustajaa oli raahannut persiinsä paikalle ja yksi heistä oli aiemmin ollut eduskunnassa. Tilaisuuden kuluessa kävi selvääkin selvemmäksi että ei näistä nuoremman polven edustajista ole meitä edustamaan.

No saimme ainakin 11/2 tunnin naurut. Täytyy kyllä sanoa että pulassa olemme, mikäli joku noista uusista idiooteista pääsee Arkadianmäellä, voi HELVETTI!!!

No tänään sitten kävin aamutuimaan pissimässä purkkiin ja olemassa ronkittavana. Päätti tuo lääkäritäti sitten ottaa papa-kokeenkin, jotta olisi mahdollisimman kivaa! Navan korkeudella mennään kohdun koossa ja pissa oli niin labrassa (viljely) puhdas kuin neuvolassa (ei sokeria) kirkas. No eipä tuo haittaa, päinvastoin, ei lääkekuureja, huh (joudun jo nyt syömään Panacodia aika-ajoin, kun ei meinaa selän kanssa kävelemään päästä). Sydänäänetkin kuuluivat, jostain kaukaa, kun pikkuinen pakoili oikein kunnolla. Hemoglobiini oli hyvä 127 ja verenpaine vielä parempi 113/69. Vissiin olen hieman turhan perusterve, kun sitä urakalla niin neuvolatäti kuin lääkärikin ihmettelee. Toivottavasti niin jatkuu loppuun asti.

Vielä pitäisi tänään käydä rykäisemässä yksi jumppa altaalla, jotta saadaan mummoihin ja paappoihin liikettä. En ajatellut antaa armoa vaan jumppautan täysillä koko ruhtinaalliset 45min. Itselle siinä kuuma  tulee kun altaan reunalla trooppisessa lämpötilassa ja kosteudessa hyppii. Jumppaajilla on hieman helpompaa, kun vesi kannattelee painoa. Mutta kävin vetämässä tiistaina saman jumpan ja silloin kyllä pitivät kovasta menosta jonka olin suunnitellut. Saas nähdä kuin tänään käy=).