Tänään kävin aamuisella pelailemassa sulkista pesäpalloilijan kanssa. Olen jostain lukenut, että sulkapallo kuuluisi kiellettyjen listalle tässä olotilassa, kun se sisältää nopeita suunnanvaihtoja ja kurotuksia sekä ilmeisesti jossain määrin tömähdyksiä.

No niinhän sitä mentiin, jotta kenttä tärisi, mutta vielä en aio luopua tuosta mukavasta harrastuksesta. (Sitä paitsi voitin kaverin 3-0). Joka tapauksessa sanokoon kuka tahansa mitä tahansa, pidän pääni, niin suliksen kuin hiihdonkin suhteen. Kumpaakaan en aio lopettaa. Kevennän sitten kun sille tuntuu, mutta hitto, jos kaikki kiva kielletään, niin sitähän saisi jokainen tuleva mamma hautautua sängyn pohjalle koko odotusajaksi ja ruokana saisi olla vain pelkkää suolatonta kaurapuuroa =), Koukkuhirmun sanoja lainatakseni...

No, päivä päivältä masu kasvaa, kuvia ei ole vielä otettu, mutta eiköhän se hiljaa hyvä tule.
Selkää vihloo, joku tökkii tikarilla häpyliitokseen sisältä ja välillä kramppaa... Että juu, aivan ihanaa... Niin ja jos kotona ei sitten ole etelän hetelmiä, voin jestas, kyllähän on päivä totaalisesti pilalla.
Kaveri tuossa juuri kyselikin tänään että eikö mitään mielitekoja ole, johon jouduin tuumaamaan, että on ja siitäkin huolimatta, että kalliita ovat, meillä on oltava nektariineja kotona.

Tällä hetkellä, juurikin kaupassa käytyäni, meillä on tolkuttomasti hetelmiä. Niin ja totisesti, ei pidä unohtaa himoista maitoa, tai oikeammin maitojuomaa. Jos hyvä päivä sattuu sitä menee 6-7dl, jos taas ei, niin 1,5l ei ole liioittelua.

Toisaalta... ihan mukava syödä hedelmiä, niissä on kuitua, ravintoaineita, vitamiineja ja muita mukavia sen lisäksi että ne maistuvat hyviltä. Huonomminkin voisi olla; joka päivä voisi mennä levy suklaata tai litran jäätelöpaketti ja kiloja kertyisi, joten en sinällään valita elimistöni valinnasta ototusajan ruokavalioksi.