Niin, tänään siis hilpaisen tuohon yöjunaan ja huomenna olen (toivottavasti) pirteämpänä sitten Vantaalla. Viimeyönä tuli nukuttua vähän turhan vähän, olisikohan ollut joku seitsemisen tuntia. No tänään väsyttää ja junassa uni toivottavasti maittaa.

Kun kerrankin on nälkä, niin piti sitten käydä kaupassa ja ostaa ruokaa:460183.jpg

Yleensä ei pakaste pizzaa syödä, viime syksynä tuli syötyä useamminkin, mutta tänään vei mielihalu ja helppous voiton. No ihan hyväähän tuo on, noin välillä syötynä.

Tänään olen ollut kerkeliäs. Aamusta painoin jo neuvolaan, jossa jälleen todettiin verenpaineiden olevan hyvät, ei sokeria pissassa, sf-mitta normaali (mitattiin tänään ensimmäistä kertaa), sydänäänet kuuluivat loistavasti, kaikki siis hyvin. Ja kuin taikaiskusta tänään on sitten Töpsykkä möyrinyt oikein kunnolla. Jos vaikka yritänkin hetken istahtaa, niin samoin tein alkaa myllytys.

Ja sitten iltapäivän aluksi kävin vetämässä jumpan, tunti hypittiin ja pompittiin (minä kuivalla maalla ja mummot vedessä). Piti jo alkulämmittelyn jälkeen näille kertoa, että jos en ihan niin vauhdikkaasti hypi, niin eivät ihmettele. Kohtuullisen hyvin jaksoi, mutta hiki valui ja kuumuus hallissa teki tehtävänsä. Paha olo valtasi olon hetkeksi jumpan jälkeen.

No vielä mitä, illan korvalla piti sitten vielä käydä tenttimässä reumataudit. Voi taivas ja tuska kun iltapäivällä olisi tarvinnut kerrata; uni meinasi tulla ja jos ei se niin keskittyminen oli aivan jossain huitsun kuukussa. No ilmeisesti tuo tentti on nyt sitten läpi ja kaksi vielä odottaa vuoroaan...