Ajattelin hieman summata mitä kaikkea on tapahtunut, sellaista mistä en muista kirjoittaneeni tänne, mutta mikä olisi hyvä kirjata ylös, kun tämmöinen päiväkirja on olemassa...

Kapalosta on päästy kokonaan irti: noin 5-6kk välissä tapahtui tämä. Siirryttiin muutama yö takaperin unipussiin, eipähän lähde peitto pois päältä vaikka kuin potkisi tai vääntäisi.

Ruokapuolella; jauhelihaa on syöty viikko, kanaa pari viikkoa. Perusruokana menee soseena perunaa, porkkanaa, bataattia, parsakaalia (sillointällöin), purjoa kokeiltiin tänään, huomenna olisi tarkoitus kokeilla kalaa. Hedelmäsoseista banaani, päärynä, omena, mustikka, vadelma, mango. Aluksi n.4-5kk välillä tulivat Muksun soseet pukluna, nyt 6kk ei tuota ongelmaa enää ole.

Yhä edelleen ryömitään, varsin "ammattimaisesti kuin Rambo", isän sanoin. Konttaus kuitenkin voittaa kovasti alaa, miltei enemmän konttaillaan kuin ryömitään. Polvilleen ja karhukävelyasentoon on kova pyrkimys, tasapaino ei ihan vielä riitä.

Yöunet eivät ole kovin yhtenäiset, useamman kerran yössä herätään tissille, saas nähdä koska tuo alkaa nukkumaan pidempiä öitä...