Tässäpä olisi kuva tuosta iki-ihanasta imurista joka meille kotiutui eilen.

458521.jpg
Letkua siinä ainakin on pitkästi ja keittiön nurkkaan se näyttää kovasti kotiutuvan, jotta sen helposti sitten saa käyttöön.

Toisena ajattelin tähän olotilaan liittyen kuvata, mitä sitten tavallisen "normiruuan" lisäksi syön:458522.jpg

Kirjoittelin ihmeissäni äippäfoorumille, kun neuvolassa kävin ja kerroin, että vaikka kalasta pidänkin, niin jostain syystä en nykyisessä olotilassani pysty kertakaikkiaan syömään kalaa. Lääkäri sitten totesi minulle, että kun syöt muuten monipuolisesti öljyjä ja rasvoja, niin ei kala välttämätöntä, ei sen syömisestä tokikaan mitään haittaakaan ole!

Tokikin on ihmisiä joilla on kala-allergia ja ei kalaa sen takia ruokavaliossaan, mutta kun tuota kalaa kuitenkin suositellaan syömään juuri niiden hyvien Omega-3 rasvahappojen takia. Käsittääkseni ne sisältävät vieläpä harvoista lähteistä saatavia EPA- ja DHA- rasvahappoja.

No kuten sanottu, noita sitten syön vuoropäivin, puolet kummankin annostuksesta, eli 1 kapseli päivässä.  Ajattelin itse varsinkin töissä ollessa, että ruokailu on kohtuullisen pikaista ja välillä yksipuolistakin, joten eivät nuo pillerit varmaankaan pahasta ole.
(Yritys ainakin on perustella itselle, miksi kannattaa syödä lisäravinteita=))