Niin, jälleen nautin näistä hetkistä, kun ei ole vielä valtavasti tekemistä, vaan voi keskittyä siihen, mistä nauttii. Käsitöiden ohella olen lueskellut jonkin verran.
416593.jpg

Ensimmäinen vasemmalta on kirja joka tarttui käteeni etelän vierailulla ja suosittelin sitä Koukuttajalle, joka sen myös luki. Nyt kun huomasin sen kirjastossa täällä pohjoisessa, en voinut vastustaa kiusausta vaan lainasin ja luin. Kirja siis on Hiljaisen poukaman himolisko ja kirjoittaja Christopher Moore. Ajankuluksi tuon kyllä luki, oli aikalailla erilainen lukukokemus kuin yleensä.
Keskellä kuvassa Peter Maylen Vuosi Provencessa. Joskus teinivuosina luin tuon ensimmäisen kerran ja nyt kun huomasin uuden kirjan Mainio vuosi samalta kirjoittajalta ajattelin verestää muistoja ja lukaista tuon. Yhä edelleen pidän hänen tyylistään ja tuosta kirjasta.
Oikealla on Joan Marblen Puutarha Italiassa kirja, joka tarttui vahingossa käteeni kirjastosta. Sinällään mukava kirja, kertoo samalla tapaa kuin Mayle  vuodesta Italiassa (kuukausi kuukadelta ja jokaisessa kuukaudessa on useamman vuoden kokemus puutarhasta). Ajatuksena hyvä, mutta liian matkiva Mayleen nähden. Kertoilee hyvin samankaltaisista sattumuksista kuin  Mayle.

No joka tapuksessa mukava lukea, kun vielä kerkiää ja päivittelen varmaan uusia, mikäli saan vielä aikaan lukea jotain.