No tänään, päänsärystä huolimatta oli ensimmäinen päivä tällä viikolla, jolloin väsytys ei ole ollut armotonta. Vaikka niistäminenkin on vähenemään päin, on silti ilkiää herätä aamulla ja töräyttää ensimmäisen kerran. Eihän se itsessään mitään haittaa, mutta kun sivuvaikutuksena on sitten verestä punainen paperi.

Tänään on masussa ollut hiljaisempaa, mutta kyllä noita liikkeitä jo päivittäin tulee. Joka päivä jonkinmoisia tuntemuksia.

Olen vakavasti harkinnut, otanko äitiyspakkauksen, sillä kirppareita kiertämällä on kasassa miltei äitiyspakkauksen veroinen määrä vaatetta, ainoastaan vaipat puuttuvat, samoin kynsisakset. Nyt sitten harkitsen  vakaasti ja odottelen rauhassa että näen minkä väriset nuo vaatteet ovat. Sanokoon kuka tahansa mitä vain, mutta kyllä viimevuoden väriskaala sinne siniseen vivahti. Toivottavasti saamme tietää rakenneultrassa ensikuussa kumpi tekee tuloaa. Tällä hetkellä olen kyllä ostellut varsin neutraalin värisiä vaatteita.

Tuossa edellisessä kappaleessa ei ihan pitänyt paikkaansa se että vaipat puuttuvat, mutta kun meillä on tarkoitus kestoilla, niin nekin suurimmalta osalta on hankittu. Aika näyttää kuinka ämmin käy, mutta kun konetta joutuu muutenkin useammin pyörittämään, ajattelin että siinä sivussa ne kestovaipatkin menee...