Tänään sitten joskus iltapäivän puolessa aloimme siivoamaan. Tämän edellytyksenä oli se, että meille tuli uusi imuri. Loistavatuo tuntuu olevan, jos täysille laittaa, on matot kaivettava pölypussista...

Vanha imurimme sanoi sopimuksensa irti, haisi pahalle vaikka mitä teki ja loppujen lopuksi se etummainen pikkupyörä tippui kyydistä. Lisäksi, vanha kun oli, painoi kuin synti. No kyllä sai pölyt kyytiä ja meillä alkaa jopa näyttämään inhimilliselle siivoilun jälkeen. Juurikin siivoilun jälkeen puikkasimme sitten saunaan ja kylläpä oli mukavaa.

Töpsykkä liikkuu ja voi hyvin. Ainoa asia mikä itseä vaivaa, vaikka ilmeisesti vähällä olen päässyt, on selkä. Tänään ei meinannut päästä istumasta ylös, ei istumaan, eikä sängyssäkään ole kovin mukava maata. Välillä kurkottaessakin riipaisee ihan kunnolla ja jalat meinaa mennä alta. En ole mitenkään innokas lääkkeiden syöjä, mutta ilmeisesti on pian pakko ottaa lääkärin määräämään Panacodia, jotta saa yön nukutuksi ja jos lihakset vähän rentoutuisivat=(.